Citroen C8 dobio pet zvjezdica na crash-testu EuroNCAP-a

Citroen C8 dobio pet zvjezdica na crash-testu EuroNCAP-a
MONOVOLUMEN visoke game Citroen C8 dobio je pet zvjezdica na crash-testu EuroNCAP-a, što je odličan uspjeh u toj kategoriji.

Jedan od prioriteta razvoja C8 bio je integriranje najboljih tehnologija kako bi se ponudila razina sigurnosti svim putnicima. C8 također dokazuje već potvrđene odlične performanse kao što su držanje ceste, užitak u vožnji i kvaliteta boravka u vozilu.

S ugodnim unutrašnjim prostorom, C8 može primiti do 8 osoba u tri reda sjedala. Pristup unutrašnjosti je iznimno dobar zahvaljujući bočnim kliznim električnim vratima.

Unutrašnjost vozila zavodi svojim uređenjem i osvijetljenošću. Ovi elementi udobnosti su kombinirani sa iznimno otpornom strukturom i serijskom opremom za sigurnu vožnju kojima 5 zvjezdica daju potpunu efikasnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
C8 : savršena sigurnost

Aktivna sigurnost

Citroën C8 jamči sigurnost svih putnika dajući vozaču sve informacije i osnovnu pomoć pri vožnji (tempomat, kočenje prilikom prebrze vožnje, mogućnost isključivanja zračnog jastuka) kao i sva oprema aktivne sigurnosti kao što je ABS s elektronskim raspodjelom kočenja i sustavom podrške naglom kočenju, ESP sustav elektronske kontrole stabilnosti, ASR sustav protiv proklizavanja pogonskih kotača i automatsko paljenje sva četiri žmigavca pri naglom kočenju.

Pasivna sigurnost

C8 osigurava svim putnicima zaštitu na najvišoj razini sa ojačanom strukturom koja uključuje trećinu lima visoke elastičnosti, šest zračnih jastuka u serijskoj opremi koji štite putnike u sva tri reda sjedala, lampicu za nevezane pojaseva za vozača i suvozača.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara