Citroen klub Hrvatske – susret u Gradu mladih

Citroen klub Hrvatske – susret u Gradu mladih

SEDMI trodnevni susret Citroen kluba Hrvatske održat će se krajem rujna (24.-26.9). u Gradu mladih u Zagrebu. Očekuje se dolazak 70 starih Citroenovih modela (Spaček, Žaba, Traction avant, Kombi HY, Dyana, Ami, CX, GS,) iz Hrvatske i inozemstva.

Na susretu će biti ponuđeni razni popratni sadržaji. Predviđene su projekcije klupskog materijala, bogate Citroenove prošlosti, crtića i igranih filmova. Također, svi zainteresirani će moći u sklopu tehničkih demonstracija uživo vidjeti vožnju "žabe" na tri kotača i "kurblanje Spačeka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najmlađi sudionici zabavljat će se u specijalnim igraonicama dok će ljubitelji tehnike moći razgledati raznu literaturu, te sudjelovati u edukativnim seminarima. U večernjem programu se planira projekcija materijala sa proteklog 13. svjetskog susreta u Švicarskoj i konzervatorija u Parisu, a bit će organizirana i živa svirka.

Posljednji dan susreta je rezerviran za paradu vozila koja će svoj cilj imati u Ogulinu. Više informacija o samom susretu možete pronaći na www.citroenklub.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara