Cool iznenađenje uz novi Yaris i Corollu

Cool iznenađenje uz novi Yaris i Corollu

TOYOTA Croatia, ovlašteni zastupnik Toyota vozila za Hrvatsku, proširila je ponudu za svoje najpoplarnije modele atraktivnom akcijskom prodajom.

Po prvi puta kupci modela Yarisa i Yarisa Blue na poklon dobivaju klima uređaj, što za kupca znači 990 Eura popusta.  Za one koji će radije odabrati model Yarisa bez klima uređaja, predviđen je popust u visini od 640 Eura, koliko i u slučaju Yarisa u RnB izvedbi.

Akcija pod imenom Cool vrijedi i za gotovo sve izvedbe Corolle gdje ušteda iznosi 800 eura. Izuzetak su paket opreme Blue i limuzinska karoserijska izvedba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kampanja "Toyota Cool" odnosi se na sva vozila na lageru te na vozila koja će doći tijekom lipnja. Predviđeno vrijeme trajanja kampanje Cool je do 30. lipnja, a vrijeme isporuke do 15 srpnja.


Kliknite na fotografiju za istu većih dimenzija

Osim popusta, veliko iznenađenje atraktivan TV spot, po prvi put snimljen u Hrvatskoj, koji će zasigurno privući mnogo pažnje, posebno muške populacije. Preporuča se pažljivo gledanje spota, jer svi koji od idućeg tjedna na Toyotinoj stranici točno odgovore na pitanje -  Koja je popularna hrvatska manekenka svojim atributima doprinijela iznimnoj atraktivnosti spota Cool? – sudjeluju u nagradnoj igri.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara