Cool iznenađenje uz novi Yaris i Corollu

TOYOTA Croatia, ovlašteni zastupnik Toyota vozila za Hrvatsku, proširila je ponudu za svoje najpoplarnije modele atraktivnom akcijskom prodajom.

Po prvi puta kupci modela Yarisa i Yarisa Blue na poklon dobivaju klima uređaj, što za kupca znači 990 Eura popusta.  Za one koji će radije odabrati model Yarisa bez klima uređaja, predviđen je popust u visini od 640 Eura, koliko i u slučaju Yarisa u RnB izvedbi.

Akcija pod imenom Cool vrijedi i za gotovo sve izvedbe Corolle gdje ušteda iznosi 800 eura. Izuzetak su paket opreme Blue i limuzinska karoserijska izvedba.

Kampanja "Toyota Cool" odnosi se na sva vozila na lageru te na vozila koja će doći tijekom lipnja. Predviđeno vrijeme trajanja kampanje Cool je do 30. lipnja, a vrijeme isporuke do 15 srpnja.


Kliknite na fotografiju za istu većih dimenzija

Osim popusta, veliko iznenađenje atraktivan TV spot, po prvi put snimljen u Hrvatskoj, koji će zasigurno privući mnogo pažnje, posebno muške populacije. Preporuča se pažljivo gledanje spota, jer svi koji od idućeg tjedna na Toyotinoj stranici točno odgovore na pitanje -  Koja je popularna hrvatska manekenka svojim atributima doprinijela iznimnoj atraktivnosti spota Cool? – sudjeluju u nagradnoj igri.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara