Dodijeljena glavna nagrada ZG Auto Show-a 2004, Toyota Avensis

Dodijeljena glavna nagrada ZG Auto Show-a 2004, Toyota Avensis

NA JUČER održanoj press konferenciji svečano je uručena glavna nagrada ZG Auto Show-a 2004, Toyota Avensis S/D 1,6 VVT-i Terra, i time službeno okončane sve aktivnosti vezane uz ovogodišnji auto salon.

Najsretniji posjetitelj bio je 22-godišnji Jurica Hadrović, automehaničar iz Koprivnice, koji je ZG Auto Show posjetio već drugi dan nakon otvorenja, a u Zagreb je došao vlakom sa nekolicinom prijatelja, ne vjerujući u nikakve nagradne igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon obavijesti da ga je Jasmina Bitevija, ovogodišnja Miss Auto Show-a izvukla, između 197.479 posjetitelja (sa kupljenom ulaznicom), oduševljenju nije bilo kraja, te je izjavio kako bi sada mogao početi igrati i Loto, a da osvojeni Avensis neće prodati niti "u ludilu", jer je to ujedno bio i jedan od automobila oko kojih se najviše zadržao.

Ključeve mladom Koprivničanu predao je generalni direktor Toyota Croatije g. Goran Krizmanić, uz iskrene želje da se prijavi na natječaj za jedno od radnih mjesta, koje će se uskoro ponuditi njegovim sugrađanima prilikom otvorenja novog Toyotinog prodajno servisnog centra tvrtke Šavora d.o.o. u Koprivnici.

Goran Vuzem

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara