Država se rješava 240 automobila na javnoj dražbi, evo što se nudi

Država se rješava 240 automobila na javnoj dražbi, evo što se nudi
Foto: TRCZ

U SUBOTU će na javnoj dražbi biti ponuđeno više od 240 vozila iz voznog parka vlade, sabora i pojedinih državnih tvrtki.

U ponudi je niz vozila, a prema službenim informacijama, dolaze redom iz Ministarstvo gospodarstva, Ureda za opće poslove Hrvatskog sabora i vlade, HAC-a, Hrvatskih voda – Hidrotehničkih objekata te još niza drugih javnih tvrtki i agencija.

Na popisu se tako našao Audi iz Ministarstva gospodarstva. U pitanju je A4 2.0 TFSI i ima početnu cijenu od 50.000 kn. Saborski je pak Mercedes E-klasa, točnije E320 u kombinaciji 4Matic pogona na sve kotače. Proizveden je 2004. godine, a kreće od 36.400 kn. Kad smo kod Mercedesa, spomenimo i godinu mlađu S-klasu s početnom cijenom od 58.000 kn.

Uz automobile na licitaciji se mogu kupiti brojni priključci, kosilice, pa i sustavi navigacije. Popis i fotografije vozila ponuđenih na dražbi je oglašen na www.trcz.hr .

Dražba će biti održana u subotu. 8. 6.2019., u 9 sati u prostoru Narodnog sveučilišta Sesvete, Trg Dragutina Domjanića 6/1. Pritom valja imati na umu da se sva vozila mogu pogledati ranije, 6. i 7. 6. od 10 do 14 sati u skladištu TRCZ automobila d.o.o. na lokaciji Sesvete, Ljudevita Posavskog 43.

Iz TRCZ-a nas obavještavaju kako su vozila neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, a prodaja vozila se vrši po načelu "viđeno-kupljeno", što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

Za sudjelovanje u dražbi kupci moraju uplatiti 10% vrijednosti početne cijene vozila za koje se natječu. Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima, dok je najmanji mogući iznos za podizanje iznosa 200 kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara