Enis i Zuhra na turneji s VW Multivanom

GLUMAČKI  tandem Zlatan Zuhrić Zuhra i Enis Bešlagić odnedavno surađuju na još jednom projektu - kazališnoj predstavi "od E do Z", čiji su ujedno i autori i glumci. Na velikoj turneji društvo će im praviti VW Multivan.

Predstava je premijerno izvedena 15. lipnja pred zatvorenicima kaznionice u Lepoglavi, jer je po mišljenju autora takvo mjesto autentičnije s obzirom da je u komediji riječ o dvojici propalih glumaca koji zbog sitnih prekršaja na jednu noć završe u zatvoru, te u njemu razmišljaju kako će preživjeti i obogatiti se.

Nakon premijerne predstave u zatvoru glumci 10. srpnja kreću na veliku turneju po  Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. U narednih godinu dana planirano je ukupno 39 predstava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi im česta putovanja bila što ugodnija i udobnija pobrinuo se P. Z. Auto, generalni uvoznik Volkswagena za Hrvatsku, ustupivši im na jednogodišnje  korištenje Multivan Atlantis opremljen 2.5 TDI motorom. Izvedbu karakteriziraju atraktivni 17“ aluminijski kotači i sportski vozni postroj, kao i bogata oprema. Ugodan ambijen zajamčen je zahvaljujući climatronic sustavu, grijanju sjedala, bočnom otklopivom stolu, klupi koja se može pretvoriti u ležaj i okretljivim pojedinačnim sjedalima.

Multivan Atlantis oblijepljen likovima Enisa i Zuhre u zatvoreničkim odijelima zasigurno plijeniti veliku pozornost.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara