Ford na sajmu u Osijeku

Ford na sajmu u Osijeku

NA TRADICIONALNOM sajmu "Moto Mobil" koji se održao u Osijeku od 29.svibnja do 01.lipnja 2003., osječka podružnica tvrtke Auto 2000 je izložila najatraktivnije modele marke Ford.

Na 300 m2 izložbenog prostora Ford je bio predstavljen s 10 izloženih modela od kojih je posjetiteljima najatraktivniji bio Ford Fusion, najnoviji model iz nove generacije Fordovih malih automobila koji objedinjuje atribute SUV-a, višenamjenskog automobila i malih kompakta u vozilo jedinstvenog karaktera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
S takvim karakteristikama Fusion pruža više prostora za potrebe modernih obitelji u njihovim svakodnevnim potrebama i različitim stilovima života. Izložena je i nova Ford Fiesta modernog stila, lijepe unutrašnjosti i iskoristivosti, povećane udobnosti i živahnosti, s izvrsnim manevarskim osobinama posebice u gradskoj gužvi.

Naravno, posjetitelji su mogli vidjeti i stare znance kompaktnog Focusa i obiteljskog Mondea. Iz gospodarskog programa bio je izložen Ford Transit Connect, nositelj naslova Van of the Year za 2003 i njegova inačica Ford Tourneo Connect teTransit Bus sa 17 sjedala.

U cilju što boljeg upoznavanja sa Fordovim modelima, zastupnik je organizirao probne vožnje za posjetitelje, i to u Fiesti, Fusionu, Focusu i Mondeu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara