FOTO Pronađi razliku: BMW obnovio "omraženi" MPV model

FOTO Pronađi razliku: BMW obnovio "omraženi" MPV model
Foto: BMW
 
JOŠ jedan redizajn koji će proći nezamijećeno. 
 
Naravno, kad je BMW u pitanju, prednji pogon i monovolumenski koncept su tabu teme. Tako je barem bilo do 2014. godine kada je predstavljena serija 2, odnosno 2 Active Tourer i Gran Tourer. Sada je došlo vrijeme za redizajn. 
 
Estetski se modeli nisu pretjerano mijenjali. BMW im je osvježio prednjicu većim "bubrezima" i usisnicima, a maglenke su sad u LED tehnologiji. Dodana je i poneka nova boja vanjštine, a dodatni ukras čine šest novih uzoraka naplataka u veličini do respektabilnih 19 inča. 
 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Unutra pak veća i ugodnija sjedala, dok u tehnološkom smislu najnovije izdanje iDrive infotainment sustava uključuje nove funkcije. Vozački orijentiran kokpit je sada i ovdje prisutan, kao i nova ručica novog osam-stupanjskog automatskog mjenjača. 
 
Paletu motora čini niz jedinica u rasponu od 109 KS do 231 KS. Najzanimljiviji je i dalje 225 XE iPerformance hibrid s 224 KS i 385 Nm, a koji na 100 km/h stiže za 6,7 sekundi i vozi do 45 km na struju.
 
Prodaja obnovljenog modela u Hrvatskoj kreće u ožujku, a naknadno će biti objavljene i cijene. 
 
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz BMW, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: BMW

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara