Gladni medvjed je ušao u auto, pogledajte što je ostalo

Gladni medvjed je ušao u auto, pogledajte što je ostalo
Screenshot: YouTube

MEDVJEDI se bude iz zimskog sna i jako su gladni.

A to vrlo dobro znaju stanovnici Colorada, pa čak i Denvera do čijeg predgrađa se u potrazi za hranom znaju uputiti gladni medvjedi. Jedan takav slučaj zabilježen je nedavno kad je medvjed u potrazi za hranom ušao u Subaru Forester, javlja CBS 4 Denver. Kad se vlasnica auta Cate Siegel uputila na posao, imala je što vidjeti. Garažna vrata bila su otvorena, a dobrano razvaljen bio je i automobil parkiran ispred garaže

“Daljinski za garažna vrata je bio vani i na njega je medvjed nehotice stao i tako slučajno otvorio garažna vrata. Na sreću, smeće je već bilo vani pa u garaži nema štete“, rekla je Cate za tv-postaju. No medvjed je pokušao ući u auto parkiran ispred garaže jer ga je nešto jako privlačilo. Kasnije se utvrdilo da su to bili upravo gumeni bomboni u obliku medvjedića koji su slučajno ostali u autu zapakirani kao dio poklona.

I tu nije stao pa je u potrazi za hranom dobrano obradio interijer automobila i uništio svaki pedalj kabine. Kako je uspio lako se kretati kabinom i naposljetku pobjeći u šumu, Cate pretpostavlja da se radilo o mladom medvjedu. U svakom slučaju, naučila je lekciju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara