Honda otrkila više detalja o novoj generaciji NSX-a

Honda otrkila više detalja o novoj generaciji NSX-a
Honda je s ponosom otkrila do sada nepoznate detalje o novoj generaciji nadolazećeg NSX-a i to na SEA kongresu, odnosno svom domaćem terenu. Iz predstavljenog naslutiti je da je NSX zaista na tragu super automobila kako i izgleda. Novost je revolucionarna šasija izrađena od više materijala koja će se po prvi puta u svijetu automobila raditi metodom ablacijskog lijevanja odnosno metodom postizanja najveće krutosti uz iznimno malu težinu. Drugo revolucionarno rješenje je vezano uz trodimenzionalno modelirani A nosač izrađen od čelika visoke čvrstoće koji također doprinosi iznimnoj krutosti, pasivnoj sigurnosti te boljoj preglednosti.
 
Cilj u postizanju najbolje aerodinamike u klasi dostignut je bez korištenja aktivnih aerodinamičnih rješenja. Zahvaljujući naprednoj aerodinamici NSX-ov tromotorni Sport Hybrid pogonski sklop hladi se pomoću 10 hladnjaka pozicioniranih na optimalnim mjestima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Osnovni pogonski agregat biti će V6 twin turbo zapremnine 3,5 litre. Nova Honda NSX imat će Super Handling pogon na sve kotače koji će biti sposoban prenijeti najveći okretni moment u povijesti tvrtke. Posljednja novoobjavljena pojedinost vezana je uz upravljanje vozilom i dva desetljeća razvijani sustav koji proaktivno odgovara na svaki vozačev pokret omogućujući novom NSX-u superiorno upravljanje i u uvjetima nagle promjene stanja na cesti.
Poznavajući situaciju sa Hondom, naše tržište ovaj automobil moći će vidjeti samo u slučaju zalutalih turista.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara