Hyundai slavi deseti rođendan i nagrađuje kupce

POVODOM 10 godišnjice uspješnog poslovanja tvrtka Hyundai Auto Zagreb d.o.o. pripremila je svojim kupcima posebnu ediciju vozila s bogatim paketima opreme i promotivnim cijenama čime je moguće ostvariti uštedu od čak 14.106 kuna.

Edicija se odnosi na modele Getz, Accent, Matrix i Elantra, a posebne, "slavljeničke" pogodnosti nude se i na svim ostalim modelima iz Hyundaijeve palete. Prilikom kupnje na kredit preko Raiffeisen banke i dalje se nudi najpovoljnija kamata na tržištu od 5%.

Tijekom trajanja akcije, Getz s paketom opreme "Desetka" nudi se po cijeni već od 63.675 kn,  dok je početna cijena jednako opremljenog Accenta 70.246 kn. Rata kredita na rok otplate od sedam godina i uz kamatu 5% za spomenuti paket opreme na modelu Getz iznosi 968 kn, a na modelu Accent 1.068 kn.

Paket opreme "Desetka" na modelima Getz i Accent uključuju servo uređaj upravljača, središnje zaključavanje, električne podizače prednjih stakala, djeljivu stražnju klupu 60/40 i još mnoštvo ostalih opcija koje su se tijekom godina pokazale kao najtraženije i najvažnije kupcima spomenutih modela.

Za sve one koji traže još opremljenija vozila, tvrtka Hyundai auto Zagreb d.o.o. omogućila je doplatu za paket opreme "Plus" kao i nadoplatu za klima uređaj po cijeni od povoljnih 4.458 kn na svim varijantama opreme koje serijski ne uključuju klima uređaj.

Na modelima Elantra s paketom opreme "Desetka" cijene počinju već od 99.191 kn, a u slučaju Matrixa cijena je 99.260 kn.

Sve detaljne informacije o akciji "Desetka" mogu se dobiti u svim Hyundaijevim prodajnim salonima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara