I Nijemci mogu biti duhoviti: Volkswagen ima odličnu reklamu za novi Golf

I Nijemci mogu biti duhoviti: Volkswagen ima odličnu reklamu za novi Golf
Screenshot: Volkswagen

I U VOLKSWAGENU znaju napraviti originalnu reklamu koja će vas dobro nasmijati i izazvati simpatije.

U najnovijoj reklami za još jednom unaprijeđenu ponudu Golfa iz Volkswagena nam žele reći kako su u ponudu opreme uvrstili jedan dosta značajan sigurnosni sustav. A koliko je taj sustav bitan, ali i da doista može spasiti živote putnika, u Volkswagenu su, umjesto nabrajanja suhoparnih značajki, odlučili to pokazati zgodom iz života ljubitelja nešto energičnije glazbe.

Pod pretpostavkom da možete zamisliti ovakvo društvo u novom Golfu iz kojeg trešti takav tip glazbe, brzo ćete se uživjeti u radnju. Vozač i suvozač su u zanosu u jednom trenutku udarili glavama i pali u nesvijest. A od slijetanja s ceste spašava ih sustav Emergency Assist koji prepoznaje neaktivnost vozača i zaustavlja vozilo.

Sustav funkcionira zajedno sa sustavom držanja vozila u voznoj traci i adaptivnog tempomata te trenutno predstavlja najviše od autonomnog ponašanja vozila što se na Golfu može očekivati. Bar do dolaska osme generacije koja je pred vratima i koja će biti doslovno nakrcana modernim tehnologijama iz domene asistencije u vožnji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara