Jaguar: Odsad i u Rijeci

SVEČANIM otvorenjem prodajno-servisnog centra Jaguar Pogarčić u Rijeci, jedna od najprestižnijih automobilskih marki stiže u Rijeku.

Od 1. srpnja ove godine Jaguar ima svoju adresu u Rijeci, a to je Dražice 121, Zamet. U postojećem salonu veličine 150 četvorna metra s prekrasnim pogledom na more, privremeno će biti smješteni Jaguarovi modeli, a u bliskoj je budućnosti uređenje susjednog salona dvostruko veće površine u kojem će ova prestižna marka biti stalno izložena. Servisna radionica u sklopu centra suvremeno je opremljena, a djelatnici servisa posebno su obučeni za brigu o Jaguarovim modelima.

Današnji postav u Rijeci uključuje X-Type 2.0D Sport XS, S-Type 2.7D Executive, XJ8 3.5 V8 AT, XK8 4.2 V8 AT i X-Type2.0D Executive Estate.
Navedeni modeli raspoloživi su i za probne vožnje.

Paralelno s otvorenjem novog prodajno-servisnog centra, Jaguar hrvatskoj javnosti predstavlja novosti u ponudi. Radi se o modelu X-Type, koji je u Hrvatskoj sada dostupan i u novoj dizelskoj izvedbi s 2.2 motorom od 155 KS i 400 Nm. Također, hrvatski kupci odsad mogu kupiti i karavansku izvedbu, koja se prodaje pod imenom X-Type Estate.

Prilikom otvorenja salona javnosti će premijerno biti predstavljena ograničena serija modela  X-Type 2.0 D. Razina Sport XS namjenjena isključivo  hrvatskom tržištu, a predstavlja Jaguarov najmanji model u sportskom izdanju. X - TYPE 2.0 diesel dostupan je po cijeni od 257.300 kn.

Po prvi put, štovatelji i kupci Jaguara S-Type mogu izabrati dizelsku izvedbu s 2.7 twin-turbo V6 motorom nastalim u suradnji s PSA koncernom. Cijena dizelske izvedbe starta s 387.000 kuna. Isti motor dostupan je i u modelu XJ, najvjerojatnije tehnološki najsavršenijem automobilu koji je Jaguar ikad proizveo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara