Kakva akcija: Kupiš Forda i dobiješ Bibliju, zastavu i kupon za pušku

Kakva akcija: Kupiš Forda i dobiješ Bibliju, zastavu i kupon za pušku
Foto: Carolina Ford/Facebook

I OVE godine salon Carolina Ford pokreće prodajnu akciju koja ni u Americi ne može proći nezapaženo.

Ameri su navikli na sve, ali prodajna akcija u kojoj se na poklon daju stvari poput vjerskih i nacionalnih simbola začinjenih vaučerom za kupovinu vatrenog oružja ne mogu proći nezapaženo. A to se s marketinške strane čini kao pun pogodak.

A kako je takva kampanja prošle godine bila prodajni hit, ne čudi što se ponavlja i ove. Tako će u ovo predblagdansko vrijeme svi kupci rasnih američkih vozila uz svog gutača benzina na poklon dobiti po jedan primjerak Biblije i američke zastave, ali i vaučer za kupovinu puške Smith & Wesson u vrijednosti 400 dolara.

A ako kupac ne želi ovakve poklone, može birati i kupon u istoj vrijednosti za kupovinu sportske opreme u obližnjoj trgovini.

 

A svima onima koji se protive popularizaciji oružja generalni direktor Caroline Ford, Derrick Hughes, kratko poručuje da ne ubija oružje, nego ljudi. A pritom želi biti vrlo jasan i kaže: "Ne zauzimamo politički stav ni na koji način, u bilo kojem obliku ili formi, već kod nas rade domoljubi koji vjeruju u Ameriku i svi zajedno pozdravljaju našu vojsku." Akcija je započela 1. listopada i traje do kraja studenog, a vrijedi za kupovinu svih dostupnih vozila u salonu, bez obzira na cijenu i starost.

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara