Konačno! Pogledajte prve fotografije novog Golfa bez kamuflaže

Konačno! Pogledajte prve fotografije novog Golfa bez kamuflaže
Foto: Som fanúšik Volkswagenov/Facebook

DESETAK dana prije premijere na društvenim mrežama su se pojavile prve fotografije novog Golfa, i to lišenog svake kamuflaže.

Neki će reći kako je VW Golf toliko velik da se premijera mora odigrati izvan autosalona, a drugi da je postao druga rupa na Volkswagenovoj svirali, odmah iza električnog I.D.3. Istina je vjerojatno na pola puta, a Golf je jedan od najznačajnijih noviteta u ovoj godini i nekoliko sljedećih. I umjesto da čekamo 24. listopada, kralja kompaktne klase možemo vidjeti već i sada, i to zahvaljujući češkoj VW fan stranici.

 

Nema sumnje, ovo je dosad najbolji pogled na novi Golf, kako izvana tako i iznutra. Već sprijeda, prvi put možemo vidjeti grafiku dnevnih svjetala, usklađenih s horizontalnim letvicama prednje maske. Konkretan primjerak zasigurno nije iz gornjeg doma ponude, a isto govore i kotači skromnijeg promjera. Pogled na bok otkriva tek minimalne razlike u odnosu na sedmicu, uz iznimku sada niže postavljenih retrovizora. Novo logo je uspješno uklopljen, a jedina nepoznanica zasad je izgled stražnjeg kraja.

Iznutra je pak vozački orijentiran kokpit koji djeluje kvalitetno i nimalo jeftino. Zasad imamo samo pohvale na račun kabine, dok će vanjski dizajn pričekati konačan sud javnosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara