Krenuo 4x4 & SUV magazin

Krenuo 4x4 & SUV magazin

SVE popularniji segment 4x4 i SUV vozila dobio je svoj specijaliziranimagazin.

Koncept 4x4 & SUV magazina, koji je 100 postotno hrvatski proizvod. Dvomjesečnik čiji prvi broj ima 84 strane stoji 19,50 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi broj druge revije izdavačke tvrtke Transport media, 4x4 i SUV Magazin, stigao je na kioske, te donosi ekskluzivni test Hyundaija iX55, korejskog SUV-a s kojim će Korejci probati konkurirati europskim premium brandovima. Potom je tu test Ford Kuge, Opel Antare i Honde CR-V. Novinarska ekipa magazina bila je na svjetskim prezentacijama Mercedesa GLK i Iveco Campagnole, a na ulicama Budimpešte isprobala je Cadillac Escalade.

Osim toga, tu je reportaža o poznatom hrvatskom fotografu Damiru Fabijaniću, katalogu kojeg je snimao za Peugeot 4007 i SUV-ovima koje je posjedovao. Priča s naslovne strane je utjecaj vojski svijeta na razvoj terenaca, dok se u prednjem dijelu magazina zvanom 4x4 Svijet piše o svim novitetima salona automobila u Parizu, kao i o propasti Hummera. Tu je i dio predviđen za prave off-roadere, odnosno sve vijesti s njihove scene, te predstavljanje jednog Defendera 90 prerađenog za off-road, ali i tekst o povijesti Land Rovera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara