Mazda BT-50: Minimalna osvježenja

Mazda BT-50: Minimalna osvježenja

POPULARNI Mazdin pick-up se nakon premijere u Londonu predstavio europskom tržištu. U novoj modelskoj godini donosi minimalna osvježenja potrebna za držanje koraka s konkurencijom.

Bolji poznavatelji ovog segmenta moći će svjedočiti osvježenju eksterijera koje sprijeda predstavlja novu masku hladnjaka i kromirane detalje poput obruba svjetala. BT-50 ima i novu šminku koja uključuje nove 16-inčne alu naplatke rezervirane za izvedbe s 4WD pogonom, kao i nove nijanse vanjskih boja.

Buduće vlasnike očekuju kvalitetniji materijali u kabini, nove boje tkanine, kao i blago osvježenje prednje armature u vidu atraktivnijeg osvjetljenja. Centralna konzola sada se serijski isporučuje u alu finišu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pogledu ponude motora nema novosti. I dalje s enudi isključivo jedan motor, i to dizelski zapremine 2,5 litara. S maksimalnih 143 KS i 330 Nm čini se kao prava mjera za radno vozilo ovakvih aspiracija. Recimo i kako će Britancima biti ponuđena i moćnija 3.0 izvedba sa 156 KS i pet-stupanjskim automatskim mjenjačem.

I na kraju ponovimo kako ponuda modela i dalje uključuje tri karoserijske izvedbe, i to Regular Cab (2 sjedala), Freestayle cab (4 sjedala) i Double Cab (pet sjedala). Redom, radi se o tovarnom prostoru duljine 2.280, 1.753 i 1.530 mm.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara