Mazda predstavlja MazdaEurope.tv

Mazda predstavlja MazdaEurope.tv

NAKON uspješne nadogradnje video platforme za medije, sada su Mazdini online filmovi na raspolaganju i Mazdinim poklonicima.

Filmovi su dostupni za sve Mazdine automobile, od kratkih scena vožnje pa sve do dugačkih filmova o proizvodu u kojem Mazdini inženjeri objašnjavaju sve aspekte modela u detalje. Intervjui sa Mazdinim čelnim ljudima, dizajnerima i inženjerima razvoja zaokružuju cijelu ponudu. Nadalje, u dijelu 'Najbolje od YouTubea™' Mazda će konstantno prikupljati i objavljivati zanimljive teme o marki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kratki tekst uz svaki film daje uvid kakav sadržaj korisnik može očekivati. Korisnik može birati između niske i visoke rezolucije te prikazivanja na cijelom ekranu, a tu je RSS funkcija. Korisnik se može i pretplatiti za gledanje filma kao Podcast, na primjer u iTunesima, što omogućuje gledanje filmova na iPhone-u i iPod-u. Ako pak želi integrirati Mazdin film na svoju stranicu, nude se i funkcije "Podijeli" (share) i "Postavi" (embed).

Mazda video portal dostupan je na engleskom, njemačkom, španjolskom, talijanskom i francuskom, a nalazi se na adresi www.mazdaeurope.tv.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara