"Mušketir" otkrio draži Citroena

NAJPOZNATIJI njemački specijalista za proizvode iz asortimana PSA koncerna već je prepoznao velike potencijale nove generacije Citroenove limuzine.
 
Iako se u osnovi radi o vrlo atraktivnom automobilu, novi C5 je tek u režiji Musketiera prodisao punim plućima. Nakon minimalnih karoserijskih zahvata i postavljanja na atraktivne 20-inčne kotače s gumama širine 245 milimetara Citroenova limuzina je dobila na agresivnosti, a podaren joj je i dinamičniji izgled.

Ukoliko se pri odabiru novog automobila kupac opredijeli za klasičan ovjes njemački tuner u ponudi ima i kit za spuštanje putem kojeg je automobil 35 mm bliži podlozi.

U svakom slučaju topla preporuka je ugradnja sportskog ispušnog sustava s četverostrukim završetkom, kao i tuniranje motora. U tom slučaju je snaga motora 2.2 HDI povećana sa 170 na 201 KS, a 2.7 V6 jedinice sa 204 na čak 240 KS.

Osim nove generacije C5 Musketier u svojoj ponudi ima cjelokupan asortiman proizvoda za ostale modele PSA koncerna uključujući i SUV tandem Citroen C-Crosser - Peugeot 4007.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara