Najava: 2. American cars Meeting - Žminj 2011

Najava: 2. American cars Meeting - Žminj 2011

NAKON uspjeha prošlogodišnjeg susreta ljubitelja američkih vozila u Žminju ove će godine tijekom svibnja biti organizirano i drugo izdanje susreta.

Susret poprima dvodnevni karakter, a održat će se za vikend 14. i 15. svibnja na novoj lokaciji, sajmištu smještenom uz regionalnu cestu Žminj - Potpićan.

Posjetitelji će za deset kuna, koliko košta ulaznica za oba dana, a čijom kupnjom ulaze u nagradnu igru, imati priliku uživati u brojnim američkim vozilima svih marki, tipova i godišta. Jedina poveznica izloženih atrakcija bit će samo jedno, a to je - značka "made in USA".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz natjecanje za najatraktivnije vozilo na susretu, organizirat će se nadmetanje u jačini decibela iz auspuha te kultno "braccio di ferro" eliminacijsko natjecanje u obaranju ruke. Posjetitelji će imati priliku u kratkom tečaju naučiti osnovne tehnike jahanja konja, a za zabavu će biti zaduženi bendovi "Big wave band", "Dukes of Hazzard" te "Le monde band". Od popratnih sadržaja organizator je najavio usluge crtanja po karoseriji vozila u airbrush i pinstriping tehnikama, kao i prodajni dio sa štandovima.

>> Više informacija možete naći ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara