Najava 5. Old School Desant

Najava 5. Old School Desant

U NEDJELJU 18. listopada u 10.00 h s parkirališta na Prisavlju kod zgrade popularno nazvane "Kockica", preko 100 oldtimera u zajedničkoj akciji pod nazivom Old School Desant  kreće iz centra Zagreba preko Medvednice prema Mariji Bistrici.

Posljednjih nekoliko godina u Zagrebu se organizira manifestaciju pod imenom Old School Desant koja okuplja preko 100 starih automobila i motora iz velikog broja auto klubova te specijaliziranih foruma. Tu su predstavnici klubova Buba klub Zagreb, Citroën klub Croatia, Mini klub Zagreb, Stari kotači, OTK Zagreb, Vespa klub Croatia i Old School Forum, OTK Varaždin, kao i veliki broj individualaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Animacija susreta odvija se virtualnim putem preko 15 auto foruma posvećenih starodobnim vozilima. Zanimljivo je da nema kotizacije i strogih kriterija vezanih za izgled i originalnost vozila koja su inače prisutna na susretima ovog tipa. Neproitna manifestacija stavlja naglasak na druženje, vožnju i općeniti dobru atmosferu.

Više informacija o događaju i mogućnostima učestvovanja možete naći na brojevima mobitela 099-229-01-61 (Tin) i 091 89 -888-18 (Sven) ili na www.oldschoolhr.com i www.citroenclub.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara