Najprestižnija ruska limuzina izgubila krov

Najprestižnija ruska limuzina izgubila krov
Screenshot: YouTube

ROLLS ROYCE je dobio još jednog rivala, sada i u domeni luksuznih kabrioleta.

Ruski Aurus grabi sukladno planovima za ostvarivanjem značajnog tržišnog udjela u domeni luksuznih limuzina, na teritoriju kojim još uvijek suvereno vlada Rolls Royce. Aurus u izdanju kabrioleta predstavljen je na ruski način, na Crvenom trgu u sklopu vojne parade.

Malo je informacija poznato o novom modelu. Promjene su vidljive nakon A nosača, s konceptom jednog para produljenih vrata i manje istaknutim ramenima straga. Ruska Tvzvezda.ru se poziva na izjave ruskog ministra gospodarstva Denisa Manturova koji je rekao da je automobil u odnosu na limuzinu spušten 20 mm.

Iznutra pak oslonac umjesto sjedala suvozača kao očekivana novina te primjena vodonepropusnih materijala. Vjerojatno je ugrađen i sustav razglasa te odgovarajući sigurnosni sustavi.

Ispod poklopca pak hibridni V8 s 598 KS i 880 Nm poznat iz limuzine, naravno u kombinaciji s devet-stupanjskom automatikom i pogonom na sve kotače. Zasad nije poznato hoće li ovaj model biti ponuđen na tržištu ili je rezerviran isključivo za potrebe ruske države.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara