Nije odolio brzini: Unajmio Lamborghini i nakupio 46.000 USD kazni

Nije odolio brzini: Unajmio Lamborghini i nakupio 46.000 USD kazni
Foto: Lamborghini

BRITANSKI turist je na godišnjem odmoru u Dubaiju unajmio Lamborghini, što ga je u kaznama koštalo kao da je kupio novi automobil.

Vjerovali ili ne, 25-godišnji britanski turist Farah Hashi skupio je kazni u vrijednosti od nevjerojatnih 46.000 USD. I za to mu nije trebalo puno. Unajmio je Lamborghini Huracan, a već prve noći, u razdoblju od 2.30 do 6.00 sati ujutro, snimile su ga sve kamere na najprometnijoj aveniji u Dubaiju.

U adrenalinskom pohodu Britanac je jurio glavnom avenijom kroz grad (Sheikh Zayed Road), koja je dio 560 km duge autoceste E11, najduže u UAE. Prema lokalnim medijima, Britanac je vozio maksimalno 241 km/h, a skupio je ukupno 33 kazne. Najam automobila platio je avansno oko 1600 USD.

Hashi je kao osiguranje za automobil ostavio putovnicu, no sada je pitanje kako će se naplatiti sve kazne. One slove na vlasnika auta, a to je tvrtka koja je iznajmila Lamborghini turistu. Automobil je još uvijek parkiran ispred hotela u kojem je odsjeo Britanac i trenutno se čeka daljnji razvoj situacije. U zastupništvu strahuju kako će automobil zaplijeniti policija te da će se turist izvući ako ode u veleposlanstvo i nakon prijave gubitka putovnice dobije novu, čime bi mu se omogućilo da napusti zemlju.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara