Novi CR-V stigao na HR tržište

Novi CR-V stigao na HR tržište

NOVA generacija legendarnog japanskog SUV-a modela stigla je na hrvatsko tržište. U ponudi je potpuna gama, a start je na 214.990 kn.

Estetski usuglašen s ostatkom game novi CR-V vješto koristi moderne linije Hondinog najnovijeg izraza iz asortimana osobnih automobila, ali i pritom uspješno zadržava poveznice s prethodnim generacijama, čak i prvom od prije 16 godina.

Očekivano, Honda s novom generacijom u CR-V još izraženije uvodi praktičnost MPV-a, s inteligentnim i za korištenje jednostavnim sustavom sklapanja stražnjeg sjedala. Usprkos neizmijenjenim gabaritima kabina je komfornija, a kapacitet prtljažnika povećan je na 589 litara, tj. 1.146 litara s oborenim stražnjim sjedalom. Podignuta je i kvaliteta materijala, a i u pogledu opremljenosti će biti zadržana visoka razina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponudu motora čine stari znanci, 2.0 benzinac sa 155 KS i 192 Nm te 2.2 i-DTEC dizelaš sa 150 KS i  350 Nm. Ručni mjenjač sa šest stupnjeva je dio serijske ugradnje, dok je automatika sa stupnjem manje dostupna opcijski. Novost u ponudi je uvođenje izvedbe s 2WD pogonom dostupnim isključivo s benzinskim motorom i ručnim mjenjačem.

Osim dva motora i mjenjača kupcima se nudi i četiri razine opreme, odnosno ukupno 14 izvedbi u cjenovnom rasponu od 214.990 do 351.990 kn. Recimo i kako izvedbe s 4WD pogonom stoje 232.990 u benzinskom i 264.990 kn u dizelskom programu.

>> Honda CR-V interaktivni katalog nalazi se ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara