Novi prodajno-servisni centar Citroena u Zaboku

CITROENOVA mreža ovlaštenih distributera, od sredine lipnja ove godine, obogaćena je novim prodajno-servisnim centrom Interauto koji se nalazi na zabočkom Prilazu dr. Franje Tuđmana 3 u Zaboku.

Na svečanom otvorenju Citroenovog centra prisustvovalo je oko 300 uglednih gostiju, među kojima je bio i ministar Radimir Čačić, te gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek. Tom prigodom, centar Interauto otvorio je generalni direktor Citroen Hrvatska, gospodin de Lamothe.

Prodajno-servisni centar Interauto nalazi se na površini od 4.500 m2, od čega je 1.700 m2 zatvorenog prostora. Sastoji se od salona osobnih i lakih gospodarskih vozila, prodavaonice rezervnih dijelova i dodatne opreme, Chrono servisa, te servisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova investicija vrijedna dva milijuna eura, omogućit će otvaranje 15 novih radnih mjesta, a ujedno je i jedna od većih investicija u toj županiji. Do jeseni, najavljeno je otvaranje limarije i lakirnice čime će se i zaokružiti kompletna usluga za sve korisnike.

Citroenov ovlašteni distributer za Varaždinsku županiju Interauto iz Varaždina tako je zaokružio poslovanje u dvije sjeverno-hrvatske županije, Varaždinskoj i Krapinsko-zagorskoj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara