Novi Volkswagen Transporter i Multivan u Hrvatskoj

Novi Volkswagen Transporter i Multivan u Hrvatskoj

PETA generacija jednog od najpopularnijih gospodarskih vozila, Volkswagen Transporter, od 20. lipnja je dostupna i hrvatskim kupcima. Paralelno sa dostavnom na domaće tržište će biti plasirana i poslovna Multivan izvedba.

Novi VW Transporter

Iako se u posljednjih nekoliko godina nije izborio za neku laskavu titulu, Transporter je bio i ostao omiljen izbor u klasi.

Nova tehnika i bogatija oprema svrstava VW Transporter u sam vrh postavljajući nove standarde klasi dostavnjaka.

Snažni, iznimno ekonomični dizelski motori s tehnologijom pumpa-brizgaljka i dugim servisnim intervalima, uz 12-godišnje jamstvo na prohrđavanje obećavaju potvrđuju trajnost i garantiraju uštedu.

Kombinacija pojedinačnog ovjesa kotača na svim kotačima i sofisticiranog podvozja omogućuje Transporteru agilno kretanje kako gradskim prometnicama, tako otvorenom cestom.

Posebna pozornost posvećena je komforu vozača, pa je kabina ergonomski uređena i obogaćena funkcionalnim rješenjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Transporter je dostupan u širokoj paleti karoserijskih izvedbi, kao furgon, kombi, kamionet ili pak s šasijom s pojedinačnom ili duplom kabinom. Kupci mogu birati između tri visine krova za furgon i kombi, te četiri dopuštene ukupne maksimalne mase (2.6 t do 3.2 t).

Novi MultivanObnovljeni Multivan je luksuzniji, prostraniji, udobniji, ukratko bolji u svemu u odnosu na stari model. Već bazični model dolazi s bogatom serijskom opremom.

Šest zračnih jastuka, ABS, EDS,ASR, klima uređaj, centralno zaključavanje s daljinskim upravljanjem, električne podizači prozora, de-luxe modularna sjedala, Board computer, rolo zaštita protiv sunca na svim prozorima iza vozača i grijana električno podesiva vanjska ogledala dolaze serijski.

Komfor i funkcionalnost podignuta je na višu razinu mogućnosti zakretanja sjedala i ugradnjom multifunkcionalnog stola.

Vanjski izgled obogaćen je odbojnicima u boji vozila.

Kupci će uz Basic, Comfortline i Highline pakete opremljenosti na raspolaganju imati i paletu od pet motora, tri dizelska (1.9/77 kW, 2.5/96 kW, 2.5/128 kW) i dva benzinska (2.0/85 kW, 3.2V6/173 kW).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara