Novo pojačanje u AutoZubak-u

Novo pojačanje u AutoZubak-u

DUBRAVKO Skender novi je član Uprave korporacije AutoZubak koji je prihvaćanjem poziva da se pridruži novom timu preuzeo upravljanje operativnim funkcijama od Tomislava Žunića koji svoju profesionalnu karijeru nastavlja izvan AutoZubaka.

Dubravko Skender poslovnu je karijeru počeo i dosad gradio u Zagrebačkoj banci obnašajući funkciju direktora Direkcije unutarnje revizije, zadužen za poslove kontrole pridržavanja i primjene internih i eksternih propisa u procesu rada, valjanosti i ispravnosti financijskih podataka, te izrade nalaza o obavljenoj reviziji i kontinuirano izvještavanje Uprave Banke i Nadzornog odbora.

Dolazak D. Skendera s prvim danom nove poslovne godine na mjesto člana Uprave odgovornog za operativne funkcije predstavlja snažnu podršku ambicioznim planovima daljnjeg rasta i očuvanja vodeće pozicije korporacije AutoZubak na hrvatskom tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovorna funkcija na koju je postavljen zbog svoje stručnosti kao i bogatog radnog iskustva na odgovornim mjestima u Banci, podrazumijevat će upravljanje, koordinaciju, uspostavu i unapređenje svih procesa u Korporaciji od Odjela financija i controllinga, Računovodstva sve do Pravne službe i Informatike.

D.Skender rođen 1970. u Zagrebu, diplomirao je na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu, smjer Financija gdje je ujedno  2001. god. i magistrirao na području organizacije i managementa.  Tijekom rada kontinuirano se usavršavao u struci i ujedno je autor brojnih stručnih članaka s područja bankarstva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara