Opel Meriva proglašena "najboljom kupovinom"

VIŠE od 80.000 čitatelja njemačkih novina "Auto Zeitung" i "TV Movie", odabralo je Opel Merivu “Automobilom godine s najboljim omjerom uloženog i dobivenog”.

Meriva je pobjedu odnijela u konkurenciji 19 međunarodnih konkurenata i još jednom potvrdila da Opel ide u pravom smjeru. Naime, otvorivši potpuno novi segment u klasi kompakta, Opel je stvorio preduvjet da postane prava obiteljska marka. Nakon popularne Zafire sličan recept je primijenjen na razvoju još jednog modela.

Dopadljivo dizajnirana Meriva vanjskim gabaritima ne pretjeruje, dok istovremeno nudi vrlo komforan i funkcionalan interijer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Meriva, je moderan peterosjed, koji se uz pomoć FlexSpace sustava brzo transformira u prostrani četverosjed, trosjed, dvosjed ili čak jednosjed s puno prostora za prtljagu- Prednosti inovativnog sustava do sada je imalo prilike upoznati više od 100.000 kupaca. Dok popularnost modela raste iz dana u dan, konkurencija još uvijek nema pravi odgovor, a Opelovi čelnici zadovoljno trljaju ruke.

Opel Meriva je istovremeno osvojila još jednu značajnu nagradu. Model  je proglašen "Obiteljskim autom godine 2003" u Švedskoj.  Ovu nagradu dodijelio je magazin "Motorföraren". Nagradu su do sada osvojila još dva Opela, Zafira 1999. i Agila godinu kasnije.

Do sada je Meriva dobila i nagradu  "MPV Design Prize" koju dodjeljuje Britanski institut za vozila, a ocjenjuje koncept unutrašnjosti i atraktivan vanjski dizajn.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara