"Optimist" Renault financiranje

"Optimist" Renault financiranje

RENAULT Nissan Hrvatska pokreće akciju pod nazivom "Optimist" u okviru koje nudi sniženu, a u prve dvije godine i fiksnu kamatnu stopu.

U akciji „Optimist” koja traje do 31. ožujka kupcima Renault i Dacia osobnih vozila nudi se mogućnost financiranja kupovine vozila s fiksnom kamatom od 5,55% za prve dvije godine trajanja kredita i osiguranje sposobnosti vraćanja kredita tijekom cijelog razdoblja trajanja kredita. U okviru paketa ugovara se kredit Classic sa Zagrebačkom bankom i polica osiguranja s Croatia osiguranjem (Grupno osiguranje otplate autokredita s pokrićem COB). Trošak osiguranja u visini 7,9% obračunava se na iznos kredita i isplaćuje iz tih sredstava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primjerice, na kredit od 75.000 kn, s rokom otplate od 7 godina i s fiksnom kamatnom stopom od 5,55% za prve 2 godine, trošak premije Grupnog osiguranja otplate kredita (pokriće COB) povećava anuitet za samo 85 kn mjesečno. Kredit s rokom otplate 84 mjeseca vezan je uz valutnu klauzulu u EUR prema srednjem tečaju HNB-a.

Kao dodatnu pogodnost ove komercijalne akcije, Renault Nissan Hrvatska poklanja i besplatno produženo jamstvo za vozila marke Dacia, a za vozila marke Renault mogućnost kupovine produženog jamstva za cijenu od 500 kn na sve modele osobnih vozila bez obzira na način financiranja.
 
U akciji sudjeluju svi ovlašeni distributeri vozila marki Dacia i Renault u Hrvatskoj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara