Osmislio je prestižni Volkswagen, a sada će voditi dizajn Aston Martina

Osmislio je prestižni Volkswagen, a sada će voditi dizajn Aston Martina
Foto: Volkswagen
 
NEKI će ovaj transfer smatrati ozbiljnim pojačanjem, dok će konzervativniji poklonici prestižne britanske marke ovaj potez smatrati izdajom. 
 
Kako god, Tobias Sühlmann je u Volkswagenu udario temelje Arteona, pa i Touarega, a prošle godine postao je voditelj vanjskog dizajna u Bugattiju. Činjenica je da je tada jedini Bugattijev model bio u proizvodnji pa ovu naizgled prestižnu funkciju neki tumače kao degradaciju. Vrlo vjerojatno se radilo o privremenom rješenju kako bi se amortizirao odlazak Sashe Selipanova iz Bugattija u korejski Genesis. 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Sada je, pak, Sühlmann zamijenio Milesa Nurnbergera na poziciji šefa vanjskog dizajna Aston Martina, dok je Miles postao šef dizajna.
 
Marek Reichman ostaje prvi čovjek Astona u pogledu razvoja budućih modela. A njih će biti jer je Aston u svojem planu zacrtao čak sedam novih modela od kojih su prva dva već stigla. DB11 i Vantage odlično su prihvaćeni pa ostaje nada da će Aston nastaviti istim smjerom. Nažalost, na putu ima i jedno neželjeno skretanje, a tiče se prvog SUV modela. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara