Otvoren Hyundai prodajno-servisni centar

Otvoren Hyundai prodajno-servisni centar

U PETAK, 30. svibnja, tvrtka Hyundai auto Zagreb je službeno otvorila novi prodajno servisni centar. Tako je nakon godina lutanja još jedna poznata marka dobila reprezentativni prostor na području Zagreba.

Novi prodajno servisni centar izgrađen je na atraktivnoj lokaciji u Slavonskoj aveniji u Zagrebu. Više od 500 četvornih metara izložbenog prostora omogućiti će izlaganje cjelokupne game Hyundai-a, od najmlađeg Getza, pa sve do moćnog terenca Terracana.

Svečanost otvaranja jednog od najljepših poslovnih zdanja u Hrvatskoj započela je točno u podne govorom direktora tvrtke i predstavnika Hyundai-a. Zabavni program uveličala je plesna skupina Edite Cebalo, skupina Putokazi, i kao vrhunac hapeninga vječna i neponovljiva Josipa Lisac.

Vrhunska usluga servisa

Uz prodaju rezervnih dijelova centar nudi kompletnu uslugu servisa. Najsuvremenija dijagnostička oprema ugrađena u servisu omogućava otkrivanje i otklanjanje kvarova (uređaj za provjeru i podešavanje geometrije ovjesa, uređaj za ispitivanje ispravnosti amortizera i kočnica, uređaj za analizu ispušnih plinova iz motora – tzv. eko test, uređaj za provjeru podešenosti svjetlosnog snopa).

Ništa manje suvremena oprema omogućava pružanje kvalitetnih auto-limarskih i auto-lakirerskih usluga, brzu i kvalitetnu zamjenu guma i balansiranje kotača vozila, provjeru ispravnosti i popravak klima uređaja. Kako i priliči, vozilo koje izlazi iz servisa bit će oprano u ručnoj praonici vozila i takvo predano vlasniku.

Sofisticiranost ugrađenih sustava i vozila uopće zahtijeva stručnu radnu snagu i njeno konstantno usavršavanje, pa su u HAZ-u veliku važnost pridali upravo toj djelatnosti. Na katu centra, osim uredskih prostorija, nalazi se i edukacijski centar koji se sastoji od teorijskog (učionice) i praktičnog dijela u samom servisu.

Novi centar omogućit će zapošljavanje novih ljudi ne samo u servisu, već i u prodajnom odjelu poduzeća. U slijedećih nekoliko mjeseci HAZ će zaposliti još dvadesetak ljudi, čime će tvrtka imati ukupno šezdeset zaposlenih.

Više od 20.000 Hyundai-a na hrvatskim cestama

Poslovanje Hyundai auto Zagreba počelo je 1994. godine, kada su vlasnik HAZa Gorenje d.d. (Velenje) i Hyundai Corporation potpisali Ugovor o distribuciji Hyundai vozila na području Hrvatske. 

Nakon što je razvijena mreža ovlaštenih prodavatelja i servisera, HAZ već 1996. godine ostvaruje značajan rezultat na hrvatskom tržištu ostvarivši 3 % udjela. Prodaja modela Hyundai raste iz godine u godinu da bi 2001. godine kulminirala sa čak 3.400 prodanih automobila.

Hrvatske registarske oznake trenutno nosi više od 21.500 automobila marke Hyundai, od kojih je najpopularniji Accent. Sudeći po rezultatima za prvu polovicu ove godine, Hyundai je u Hrvatskoj i dalje poželjna marka.

Vozni park Hyundai automobila u Hrvatskoj na dan 01.01.2003.

Model      broj vozila
Accent        11885
Pony           3453
Atos           2156
Lantra         1339
Elantra         875
Sonata          471
Galloper        326
Coupe           277

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Santa Fe        262
Getz            227
Matrix          102
Trajet           78
Terracan         42
Excel            41
XG                1
UKUPNO      21544

Fotografije s otvorenja salona:Fotografije salona:

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara