Otvoren prvi Saab prodajno-servisni centar

Otvoren prvi Saab prodajno-servisni centar

PRVI prodajno-servisni centar izgrađen prema strogim kriterijima Saaba, Autocentar Mitrović otvoren je u Zadru.

Autocentar Mitrović se nalazi na lokaciji Zagrebačka 94 u Zadru. U novom prodajno servisnom prostoru moguće je razgledati cjelokupnu paletu modela SAAB te uz stručno obučeno osoblje isprobati trenutne modele iz ponude Saaba.

Svečanom otvorenju prisustvovali su brojni uglednici među kojima su bili Farid Anabtawi, direktor marketinga GM grupacije za centralnu i istočnu Europu, Alen Ludwel, regionalni direktor prodaje u Saabu, Andrew Prest, generalni direktor tvrtke Polar Mobil – ovlaštenog zastupnika marke za Hrvatsku.

Direktor centra g. Luka Mitrović je pozdravio sve prisutne i naglasio kako mu je izuzetna čast postati prvi partner Saab-a u Hrvatskoj. Nazočnima se obratio i g. Farid Anabtawi, koji je sve prisutne upoznao sa skandinavskom tvrtkom Saab.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu otvorenja na kojem je bilo prisutno više od dvjesto uzvanika organizirana je modna revija poznate modne kuće Brezovac, a nakon otvorenja i predstavljanja pojedinih automobila organiziran je koncert Massima.

Polar Mobil: Novi glavni distributer SAAB-a 

S početkom ove godine tvrtka Polar Mobil imenovan je novim glavnim distributerom Saab-a za Hrvatsku i Sloveniju.

Tvrtka Polar Mobil već aktivna kao glavni distributer zadužen za marku Saab u šest zemalja regije, a u distribuciji Saab-a angažirana je od 1992 godine. Posljednjih godina Saab na tržištima gdje ih zastupa ova tvrtka bilježi konstantan rast. U 2006. godini zabilježeno je 50-postotno povećanje prodaje, dok je u 2007. godini zabilježen rast od skoro 40 posto u usporedbi s 2006. godinom. Očekuje se da će isti trend Saab imati kako u Sloveniji, tako i u Hrvatskoj.

Novi zastupnik preuzeo je lokalne web stranice (www.saab.si i www.saab.hr), koje su još uvijek u rekonstrukciji. Aktivnosti na hrvatskom tržištu trenutno se baziraju na razvoju prodajno-servisne mreže. Nakon centra u Zadru, aktivno se radi i na otvorenju ovlaštenog prodavatelja i servisera u Zagrebu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara