Ovaj karavan je rješenje za velike obitelji

Ovaj karavan je rješenje za velike obitelji
Foto: Style Auto

OBITELJI s troje i više djece najčešće moraju birati kombi vozila, no jedan američki karavan mogao bi im odlično odgovarati.

U Toyoti se već vesele što su Ford i GM raskrstili s osobnim automobilima u korist SUV-ova i crossovera, no kada su karavani u pitanju, Ameri su bili i ostali gazde. Jedan dobar primjer ima Buick koji je na osnovi svog modela Roadmaster napravio ovaj doista poseban karavan.

Automobil je proizveden 1992. godine, a osim povećane duljine ima i dodatni par vrata, ukupno šest. Prevedeno to znači da nudi četiri reda sjedala.

Iako je star i ne previše privlačan, ovaj auto ima popriličnu cijenu. Traži se 25.000 USD, a jedan od razloga je što se radi o unikatu. Proizveden je samo jedan primjerak, i to za holivudskog producenta Raya Starka koji je auto platio šesteroznamenkastim iznosom.

Auto se trenutno nalazi u Montereyu u Kaliforniji u iščekivanju novog vlasnika. Ako ste neodlučni, znajte da je V8 odradio tek 90.700 km. I pogledajte još jednom sliku interijera. Da, u drugom redu je klasičan televizor i videoplayer – prava vremenska kapsula.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara