Ovo se ne viđa često: Pogledajte kakav bolid nudi Hyundaijev salon

Ovo se ne viđa često: Pogledajte kakav bolid nudi Hyundaijev salon
Screenshot: Hyundai of Wentzville

GOTOVO svaki autosalon nudi program staro za novo, a uz to ide i prodaja rabljenih vozila. Ono što nudi Hyundaijev salon ne viđa se često.

Da, ovo nije nikakva prevara i oči vas ne varaju. U salonu u kojem se prodaju inače jako dobri automobili, ali iz domene čiste konfekcije, pojavio se i jedan Lamborghini. I to ne bilo koji, već vrlo rijedak primjerak, Huracan LP 580-2, sa stražnjim pogonom i 580 KS. Prešao je svega 850 km, a nudi se po cijeni od 226.000 dolara.

Naravno, u salonu su odlučili auto oglasiti na jednak način kao da oglašavaju neki Hyundaijev model. Pa tako naglašavaju navigaciju i crveno obojene kočione čeljusti, što baš i nije neka posebnost ovako skupog automobila.

Međutim ono što će se svatko upitati je što se dogodilo vlasniku da je odlučio Lamborghini ostaviti „pod račun“ i uzeti novi Hyundai. I koji je model uopće uzeo ili je možda ispraznio cijeli salon.

Ako ste zainteresirani, obratite se Hyundaijevom salonu u Wentzvilleu. U ovim domaćim salonima ponuda nije ni približno ovako atraktivna.

>> Oglas za Lamborghini možete vidjeti ovdje

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara