Pokrenuta internet stranica Citroen kluba Hrvatske

CITROËN klub Hrvatske registriran je 28. studenog 2002. godine i broji oko 60 članova i simpatizera kluba.

Od siječnja 2003. godine, na internet adresi www.citroenklub.hr možete pogledati stranice Citroen kluba Hrvatske, koje sadrže 2000 fotografija, a koje vas vode kroz klupske sadržaje i dugu povijest marke Citroen.

Stranica je dopadljivog izgleda s dvije gif animacije na naslovnoj stranici i sadrži mnogo rubrika.

Tako već u glavnom meniju nailazimo na info, klupske susrete i novosti, putovanja, članove, modele, detaljno razrađen princip djelovanja hidraulike, art i kratke filmove sa susreta.

Tu su još i mnoge druge priče i fotografije iz svijeta "double chevrona" kao npr. citroeni u stripu i na plakatima, avanture u Kini, Africi i Aziji, cjenik, svjetski susreti Citroena, putopisi i reportaže, prvi prototip i mnoštvo drugog materijala.

Za one željne još više informacija preporučamo forum. Iako je stranica bogata sadržajem, sve galerije se brzo otvaraju i pružaju veliki užitak za svakog ljubitelja Citroena.

Citroën klub Hrvatske promovira kulturu življenja Citroenovih vozila, čuva njegovu baštinu, organizira susrete i izlete, pomaže članovima oko nabavke dijelova i restauracije vozila, i sudjeluje u raznim humanitarnim akcijama.

Na susretima se pojavljuje preko 15 modela marke Citroën, a želja kluba je u budućnosti još više proširiti lepezu na novije modele i tako doći do konačnog cilja, a to je da se svaki pojedinac osjeća ugodno na susretima bez obzira na to u kojem se Citroënu vozi.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara