Porsche Panarema odrađuje zimska testiranja

Porsche Panarema odrađuje zimska testiranja
Porsche Panamera, negdje na području sjeverne Europe, odrađuje još jedno zimsko testiranje, a testni primjerak kojeg nam donose slike špijunke, razlikuje se od onoga što smo imali prilike vidjeti prošle godine. 
Razlika je, međutim, u detaljima. Naime, iz priloženog je jasno vidljivo kako će nova generacija Panamere imati duži i niži prednji kraj, a niža je i linija krova sa stražnje strane.

Već dugo znamo da će nova Panamera biti zasnovana na novoj MSB platformi. Zahvaljujući aluminiju ona će biti i znatno lakša no aktualni primjerak. 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Za pokretanje nove generacije brinut će se turbinom potpomognuti benzinci i dizelaši, a najsnažniji primjerak vjerojatno će pokretati 4.8­ litreni V8 biturbo sa 600 konjskih snaga.

Naime, potrebno je naglasiti kako jako puno detalja podsjeća na aktualne 911 modele, a onaj najuočljiviji su dnevna LED svjetla, ali nažalost, nije jasno hoće li doći do promjena unutar putničke kabine. Za očekivati je manje prekidača na središnjem stupu i ekran osjetljiv na dodir koji će preuzeti njihovu funkciju.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara