Proslavio pobjedu turiranjem Lamborghinija i ubrzo požalio

Proslavio pobjedu turiranjem Lamborghinija i ubrzo požalio

POBJEDU reprezentacije mnogi žele proslaviti bučno, primjerice turiranjem motora automobila, a kad je Lamborghini u pitanju, to često podrazumijeva i malo vatre.

A upravo se to dogodilo očito dobrostojećem Vijetnamcu koji je veliku pobjedu nacionalne vrste odlučio proslaviti turiranjem moćnog motora njegovog Lamborghinija. No pritom nije vodio računa da to kod talijanske zvijeri nije bezazleno, a kad krene po zlu, mogli bi pomoći samo egzorcisti. I upravo se to dogodilo nakon što je V12 oslobodio demonsku silu i nije posustao s bljuvanjem vatre na svojim stražnjim izlazima sve dok nije pljucnuo i malo benzina na ugrijanu površinu. Vatra je ubrzo zahvatila plastiku stražnjeg kraja automobila, a tada je krajnjim mjerama morao reagirati mlađahni vlasnik, te je specifičnim "plesom" odlučio ugasiti vatru. Ubrzo su u pomoć pristigli i drugi i u konačnici zajedničkim snagama obuzdali i ugasili vatru.

Šalu na stranu, ali da se ovo dogodilo negdje na zapadu u "razvijenom" svijetu, dojam je da bi epilog bio kudikamo stravičniji. Puno je izglednije da bi se prolaznici odlučili bar malo nasladiti tuđoj nesreći i po mogućnosti snimiti događaj kako bi ga kasnije objavili na društvenim mrežama. Kako god, Vijetnam je na kraju pobijedio Filipine rezultatom 2:1, a Lamborghini je ostao čitav.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara