Renaulti preplavili Međimurje

PRVI službeni susreta obožavatelja marke Renault okupljenih pod kapom novoosnovanog kluba završio je iznad očekivanja.

Na okupljanju organiziranom od strane Renault Kluba Hrvatska okupilo se više od pedeset automobila, a događaj su uveličali i gosti iz udaljenijih predjela Hrvatske i šire. Tako se iščitavanjem registarskih pločica moglo vidjeti da su na dalek put potegli Renaultovi obožavatelji s juga, te najzagriženiji fanovi iz Bosne i Hercegovine i Slovenije.

Nakon zagrebačkog okupljanja karavana se uputila put Čakovca, gdje je prodefilirala uz veliko zanimanje prolaznika. Cilj puta bile su toplice Sveti Martin gdje je organiziran aktivan provod ostatka dana. Ručak, kupanje, sportske aktivnosti i nagradne igre zbližili su članove kluba, koji su se po prvi puta okupili u tako velikom broju. Oni najmarljiviji nagrađeni su vrijednim nagradama, pa su poklone dobili najbolji u audio tuningu i tuningu eksterijera automobila. Jedan član kluba osvojio je je četiri nove gume kupljene donacijom ostalih članova.

Uspješna organizacija prvog susreta obožavatelja ove francuske marke budi nadu da će slična okupljanja postati tradicija. Više informacija o djelovanju kluba, ali i svim novostima vezanim uz Renault možete saznati na www.renault-club.net.

Fotografije sa susreta

U nastavku se nalazi izbor fotografija sa susreta putem kojih prenosimo dio atmosfere.

>> Kliknite na fotografiju za istu većih dimenzija

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara