Šest godina AutoNet-a

PRVI hrvatski automobilski web-magazin AutoNet slavi šest godina svojeg postojanja, a mi im se pridružujemo u čestitkama.

Pokrenut u suradnji s vodećim tiskanim medijem s područja informatike, časopisom BUG, AutoNet je medij koji na hrvatskom web prostoru sustavno prati teme s područja automobilizma.

Hrvatski automobilski Internet magazin AutoNet obrađuje mnoga područja, a među najaktivnije rubrike svakako spadaju dnevne vijesti, testovi te premijere novih modela automobila. Ukupno, AutoNet se sastoji od četrnaest rubrika koje pokrivaju sva zbivanja na hrvatskom ali i svjetskim automobilskim tržištima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom godina, magazin AutoNet postao je jednom od nekoliko nezaobilaznih automobilskih stranica na hrvatskom web-u. Ulazak ove redakcije u članstvo Zbora automobilskih novinara HND-a te kasnije i sudjelovanje u radu žirija za izbor Hrvatskog automobila godine možda su i najbolja priznanja koja je AutoNetu udijelila struka.

Prednosti Interneta prepoznala je i brojna čitateljska publika te AutoNet, poput još nekih specijaliziranih web-medija i portala, danas bilježi čitanost veću od mnogih tiskanih izdanja automobilske tematike. Naime, automobili na Internetu postali su sve prisutniji što je tijekom proteklih godna dokazalo vrijednost ove ideje. Nekoliko novih automobilskih portala kao i mnoge potstranice ove tematike dokazuju kako je ova ideja u potpunosti iskoristila prednosti što ih pruža Internet kao medij - aktualnost donesenih informacija te njihova opširnost samo su neke od njih.

Hrvatski automobilski Internet magazin nalazi se ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara