Škoda je objavila fotografiju, je li to novi model?

Škoda je objavila fotografiju, je li to novi model?
Foto: Škoda

I DOK se Scala polako udomaćuje, a poklonici očekuju najmanji češki crossover, iz Škode izgleda stidljivo najavljuju još jednu opciju.

Radi se o pomalo zaboravljenoj Scout izvedbi, svojedobno prijelaznom rješenju koje je moralo zadovoljiti apetite pomodnih poklonika sve do konstituiranja crossover game. AQko je suditi po najnovijoj naslovnoj fotografiji na službenoj Škodinoj facebook stranici, uskoro će i Scala dobiti Scout izdanje. Naime, nedavno objavljena fotografija prednjeg detalja Scale otkriva plastične obrube blatobrana, a koji nisu u ponudi Scale. Ili se samo tako čini zbog kuta svjetla.

No svejedno povišena Scout izvedba je vrlo izgledna, a krasit će ju „terenske“ plastične obloge, novi dizajn kotača i vjerojatno obloge pragova. U tom slučaju valja računati i na nešto skromniju ponudu motora od pet ponuđenih na standardnoj Scali.

Škoda Scala je dostupna i na hrvatskom tržištu, a cijene kreću od 124.000 kn za Active razinu, 133.036 za srednju Ambition i 141.626 kn za Style. U sva tri slučaja govorimo o 1.5 TSI benzincu sa 115 KS.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara