Smart by Brabus & Sunseeker: Puca od luksuza, a košta kao pravi auto

Smart by Brabus & Sunseeker: Puca od luksuza, a košta kao pravi auto
Foto: Brabus
 
IAKO je skijaška sezona pred nama, neki su mislima već na moru. Brabus je spreman i najavljuje morsku poslasticu za sve one sa smislom za estetiku koji ne pitaju za cijenu i uporabnu vrijednost. 
 
A ovaj Smart je upravo to, pomalo besmisleni proizvod nastao u suradnji Brabusa i Sunseekera. Dakle, bolesno luksuzna prerada kod koje osnova nije bitna, kao ni čemu točno služi. Inspiracija nautikom i Limited Edition prizvuk osigurat će magnetnu privlačnost. 
 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Red je reći da ovaj Smart ForTwo Cabrio osim odgovarajuće estetike u vidu plavih nijansi, karbona i grafika izvana te tikovine iznutra ima i standardne Brabusove dodatke. Tako je postavljen na 18-inčne naplatke, ima sportski ovjes, a turbo-trocilindraš razvija u maksimumu 125 KS i 200 Nm.
 
 
I pazite sad ovo, u Brabusu očekuju da će svih deset primjeraka prodati, i to po cijeni od nevjerojatnih 59.900 eura. Iznos je to za koji se može kupiti pravi auto poput C klase u AMG izdanju. Izgleda da se Brabus nije naučio na fijasku Aston Martina i "njegova" Cygneta. 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara