Suradnja KD investicijskih fondova i Opela

Suradnja KD investicijskih fondova i Opela

OPEL u Hrvatskoj i KD Investments, društvo za upravljanje investicijskim fondovima objavili su suradnju koja će u obliku nagradne igre trajati do kraja ožujka ove godine. Ulagači u investicijske fondove i kupci Opelovih modela, pogotovo jednog od četiri ponuđena modela iz obitelji Vectre, imaju zajedničke interese, cijene dobre investicije i dugoročnu štednju.

Damir Gavran, Opelov marketing manager je nadodao: "Oni kupci koji se odluče za Opel Vectru, bilo GTS, Signum, četverovratnu ili karavansku izvedbu, dobro su investirali budući da je jedna od kvaliteta Opelovih vozila i mali gubitak vrijednosti prilikom daljnje prodaje. Dugoročno dobro ulaganje je upravo način razmišljanja i ulagača KD investicijskih fondova."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor KD Investmentsa, Ivan Rajnpreht je izjavio: "Pored toga, KD Investments i Opel u posljednje vrijeme ostvarili su izuzetne rezultate na tržištu; Opel je druga najpopularnija automobilska marka u Hrvatskoj, Opel Vectra karavan je proglašena karavanom godine, a KD Investmentsov fond Victoria je dvije godine za redom dobio priznanje za najbolji prinos odnosno proglašen je najboljim dioničkim fondom. Svrha ovog našeg projekta je iskazati brigu o svojim ulagačima te podići razinu svijesti o otvorenim investicijskim fondovima Victoria i Orbis kao jednom od načina štednje."

Novi ulagači u spomenute investicijske fondove automatski ostvaruju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u kojoj su glavne nagrade vikend na Bledu s Vectrom, te tri vikend vožnje jednog od modela iz obitelji Vectra.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara