Svjetska premijera Nissan Patrola u Val d’Isere-u

Svjetska premijera Nissan Patrola u Val d’Isere-u

POSJETITELJI prestižnog Salona u Val d’Isere-u koji se održava u kolovozu će prvi imati priliku uživo vidjeti novi Nissan Patrol.

Na salonu terenskih vozila u slikovitom skijalištu u francuskim Alpama biti će predstavljena terenska vozila i prateća oprema, a u središtu događanja bit će desetodnevna intenzivna natjecanja terenskih vozila i probne vožnje u planinama. U proteklih deset godina događaj je dosegao takve razmjere da ga danas u Nissanu smatraju savršenom prilikom za predstavljanje novog Patrola.

Najnovija verzija, čija će komercijalizacija na hrvatskom tržištu započeti na prijelazu iz ove u sljedeću godinu, ističe poznate adute Patrola kao što su sigurnost, robustnost i pouzdanost,  te nove kvalitete poput luksuznije unutrašnjosti i visoke razine serijske i dodatne opreme. Po prvi puta Patrol će biti moguće opremiti satelitskom navigacijom.

Modifikacije su izvedene i na motoru, 3.0 DTi dizelaš koji razvija veću snagu i okretni moment, čime su poboljšane performanse na asfaltu i terenu.

Mario Canavesi, zamjenik predsjednika prodaje i marketinga Nissan Europe rekao je: "Nissanov je Patrol  jedan od najnovijih pravih terenskih vozila na tržištu, a posjetitelji Val d’Isera su jedni od najboljih poznavatelja terenskih vozila na svijetu. Nissanov Patrol i Salon terenskih vozila u Val d’Iseru odličan su spoj i izbor  za promociju ovakvog vozila!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom godina Patrol se drastično promijenio, ali je i dalje ostao vjeran originalu starom pet desetljeća. Privlačan izgled vrijedi za obje izvedbe s time da je kraća s troja vrata prvenstveno radno vozilo, a duža verzija s pet vrata (dostupna s pet ili sedam sjedala) omiljena među avanturistima ili velikim obiteljima. Patrol vole i nautičari, 3.5 tona vučne sile ispunjava sve potrebe vlasnika brodica.

"Novi će se Patrol svidjeti i postojećim vlasnicima koji neće više što imati dodati svome ljubimcu – jedan od četiri aktualna vlasnika je prije posjedovao Patrol – ali viša će razina luksuzne i poboljšane unutrašnjosti privući nove kupce," rekao je Mario Canvesi.

Salon u Val d’Isere-u bit će otvoren od 13. do 22. kolovoza 2004. godine, a više informacija o događaju je moguće pronaći na službenoj stranici na adresi http://www.salon4x4.com .

Miljenko Nikolić

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara