Tesla Model X stigao u Hrvatsku

Tesla Model X stigao u Hrvatsku

 Foto: E.V.A. BLUE

VJEROJATNO najatraktivniji model u trenutnoj ponudi Tesle i jedan od najbržih SUV-ova na svjetu, predstavljen je hrvatskoj javnosti.
 
Zahvaljujući tvrtki E.V.A. BLUE i partneru iz Graza, tvrtki ecar-rent, samo dan nakon japanske premijere, hrvatska javnost mogla se upoznati sa Teslinim električnim SUV-om, ali i sa najnovijim dostignućima u području e-mobilnosti. 
 
 
Naravno, događaju su prisustvovali brojni uglednici, od veleposlanika i poduzetnika do pripadnika hrvatskog jet seta. Podršku promociji dali su iz TZ Grada Zagreba, HEP-a te hotel Esplanade kao domaćin. 
 
I dok se na prigodnoj panel diskusiji raspravljalo o sve većoj popularnosti električnih vozila i velikim potencijalima Hrvatske, Ljubomir Majdandžić, direktor Fonda za zaštitu okoliša objavio je da ove godine neće biti poticaja za električna vozila.
 
 
Bogato opremljen Model X u top izdanju ima poveći set baterija od 90 kWh koji nudi povećani doseg (402 km), a ubrza do 96 km/h za 3,8 sekundi. Doista impresivno za golemi SUV sa 7 sjedala. 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara