Toyota u Frankfurtu predstavila redizajnirani Land Cruiser

Toyota u Frankfurtu predstavila redizajnirani Land Cruiser

Foto: Toyota

UZ REDIZAJNIRANO izdanje jednog od najpopularnijih terenskih automobila svih vremena koji se uspješno prodaje u više od 190 zemalja, stiže i nešto duža karoserija, piše klix.ba.

Toyota je na Sajmu automobila u Frankfurtu premijerno predstavila "osvježeno" izdanje modela Land Cruiser čija je unutrašnjost i karoserija (na okviru) obogaćena novim detaljima, s kojima će Toyotin popularni terenski automobil i dalje biti omiljeni izbor kupaca koji za svoj novac traže vrhunsku pouzdanost i izdržljivost.

Suštinske promjene na karoseriji automobila uključuju novi prednji odbojnik, masku hladnjaka i kućišta svjetala s kojima uz bolje pakete opreme stižu i LED dnevna svjetla. Redizajnirani su i prednji blatobrani i zadnji odbojnik, a Toyota kupcima nudi dvije nove boje karoserije i nekoliko novih aluminijskih felgi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Land Cruiser je također sada 60 milimetara duži od prethodnika, a njegova redizajnirana unutrašnjost obložena je znatno kvalitetnijima materijalima. Promjene u kabini uključuju i veći display multimedijalnog sistema, upravljač koji je "posuđen" iz Land Cruisera V8 i veći display info-sistema.

Toyota je za europske kupce pripremila 2,8-litarski četverocilindarski viševentilski turbodizelski motor koji raspolaže sa 180 KS i 450 Nm najvećeg obrtnog momenta, a može se dobiti u kombinaciji s ručnim ili automatskim mjenjačem.

Slabiji 2,7-litarski benzinski motor raspolaže sa 163 KS i također će se nuditi u kombinaciji s ručnim ili automatskim mjenjačem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara