U Hrvatskoj osnovan Klub vlasnika Mazde MX-5

U Hrvatskoj osnovan Klub vlasnika Mazde MX-5

PO uzoru na mnoge zemlje širom svijeta i Hrvatska odnedavno ima Klub vlasnika Mazde MX-5.

Vodstvo kluba je tijekom posljednjih mjeseci radilo na povezivanju vlasnika i pripremalo se za dostojno predstavljanje Hrvatske među mnogobrojnim klubovima obožavatelja ovog kultnog automobila, koji se nalazi u Guinessovoj knjizi rekorda kao najprodavaniji roadster na svijetu.

Klub vlasnika Mazde MX-5 se potkraj listopada predstavio na konferenciji za medije. Predstavljanje je održano u hotelu Phoenix, a događaj su svojim prisustvom uveličali predstavnici MCR Mazda, generalnog zastupnika za Mazda vozila u Republici Hrvatskoj i sponzori Kluba.

Gotovo četvrtinu članova čine žene što čini ovaj automobilski klub jedinstvenim. Osim organiziranih okupljanja, djelokrug Kluba obuhvaća i savjetovanja o vozilu Mazda MX-5, povezivanje sa drugim Mazda klubovima iz susjednih zemalja, organizaciju godišnjeg susreta na Grobniku i drugih susreta sa europskim nacionalnim MX-5 klubovima, skupne kupovine dodatne opreme, omogućavanje povoljnijih uvjeta plaćanja servisnih usluga i rezervnih dijelova za članove Kluba i razne druge aktivnosti. Kako je istaknuto, forma kluba samo je okvir za upoznavanje i druženje osoba sličnih interesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi članovi Kluba već u ovom trenu mogu koristiti pogodnosti povoljnijeg servisiranja i kupnje dodatne opreme za svoja vozila uz popust od 15% u servisu Mazda Šatrak, Božidarevićeva 13 u Zagrebu.

Dodatne informacije o Klubu, Forum, fotografije, kao i datumi i mjesta budućih susreta mogu se pronaći na službenoj stranici Kluba, na adresi http://www.miata.hr/.

M.N.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara