Vatreni otvorili najmoderniji Hyundai centar

Vatreni otvorili najmoderniji Hyundai centar
Foto: Hyundai

HRVATSKI nogometni reprezentativci otvorili su najmoderniji Hyundai centar na Ljubljanskoj aveniji u  Zagrebu.

Uz nogometne reprezentativce na otvaranju su bili prisutni istaknuti gosti iz političkog i javnog života. Da se radilo o događanju od velikog gospodarskog značaja, potvrdila je i prisutnost uvaženih gostiju poput veleposlanika Republike Koreje, Njegove Ekselencije gospodina Won Sup Parka te ministra gospodarstva i poduzetništva Darka Horvata, uz mnoge druge predstavnike gospodarskog života kao što su Mate Rimac, Nenad Bakić, Boris Jokić i mnogi drugi.

Spoj inovacije i kvalitete

Najmoderniji Hyundai centar u Hrvatskoj otvorili su hrvatski nogometni reprezentativci Milan Badelj, Nikola Vlašić, Bruno Petković, Duje Ćaleta Car, Dominik Livaković, Marko Rog i Josip Brekalo u društvu Zorislava Srebrića te Ive Olivari, team menadžerice hrvatske nogometne reprezentacije. Na taj su način Vatreni podržali četverogodišnju suradnju marke vozila Hyundai i Hrvatskog nogometnog saveza.

Hyundai modeli vozila predstavljaju inovativna rješenja i kvalitetan dizajn, čemu svjedoče ne samo uspjeh Hyundai vozila na hrvatskom tržištu, nego i mnogobrojne međunarodne nagrade. Otvorenje je bilo istovremeno prezentacija korejske inovacije, ali i hrvatskog dizajna i proizvoda.

Tako su gosti za vrijeme programa u Hyundai centru svjedočili stvaranju jedinstvenog modela električne Hyundai Kone, prvog električnog B-SUV na automobilskom tržištu, koji je na licu mjesta navijačkim motivima oslikavao poznati grafiter Slaven Kosanović Lunar.

Da je Hyundai htio promovirati svoju inovaciju uz prepoznatljivi hrvatski dizajn, vidjelo se odmah po ulasku u prostor, koji je uljepšan cvjetnim dekoracijama Saše Šekoranje, dok su hostese promovirale nove modele Krie Designa by Kristina Burja te unikatni nakit sve popularnijeg LuTi dizajna.

Bogat glazbeni program i neočekivane scenske izvedbe

Kroz bogat glazbeni i scenski program goste je kao i uvijek  šarmantno vodila Iva Šulentić, uz podršku Marijane Batinić, već poznate ambasadorice Hyundai vozila. Uz nastupe plesača i akrobata, goste su zabavljale najveće hrvatske glazbene zvijezde Nina Badrić i Massimo, a zabava je nastavljena uz Ante Gelo band s Ivom Ajduković i Alenom Đurasom.

U neočekivanom okruženju najmodernijeg Hyundai centra gosti su uživali u zabavi i degustirajući hrvatske delicije, slastice Magnolija, vrhunska hrvatska vina i domaće ginove. Gastronomsko iznenađenje su bile ručno rađene čokoladne praline TAMAN Artisa, nagrađene na više međunarodnih natjecanja, a čiji je autor Stiv Kahlina, poznatiji kao reper El Bahatee.

Zabava će se sigurno nastaviti i prekosutra u Hyundai zoni smještenoj u podnožju zapadne tribine zagrebačkog stadiona, nakon utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije, čiji je Hyundai ponosni sponzor.

www.hyundai.hr

https://www.facebook.com/HyundaiHrv/

https://www.instagram.com/hyundaihrvatska/

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;