VIDEO Kako je Mercedes otkrio Karlobag

VIDEO Kako je Mercedes otkrio Karlobag

Screenshot: YouTube

 AUTOMOBILSKE kompanije već su otkrile čari hrvatskih prirodnih ljepota, koje su se pokazale savršene za snimanje promotivnih video materijala. 

Otok Pag je uz Dubrovnik definitivno najeksponiraniji lokalitet koji su dosad koristile gotovo sve velike kompanije, a posebno premium proizvođači. Ako su u nečemu BMW i Mercedes složni, onda je to definitivno povoljan dojam o konfiguraciji prometnica Pagom i priobaljem. 
 
 
A tu na scenu stupa Karlobag, maleno mjesto s druge strane Velebitskog kanala. Smješten u podnožju Oštarija, na 40 km od Gospića, Karlobag je jedno od najstarijih naseljenih mjesta u ovoj regiji. Otkako je ukinuta trajektna linija prema gradu Pagu, mjesto je izgubilo na značaju, pa se turistički nikada nije eksponiralo. No, stvari bi se mogle i promijeniti. 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Usprkos buri i odsječenosti od velikih turističkih centara, Karlobag je jedno od rijetkih mjesta kojem asfalt čini uslugu. Jadranska magistrala je glavna žila kucavica uz gotovo jednako lijepu cestu prema Gospiću. Bilo da se spuštate od (zatvorenog) hotela Velebno, počevši od Kubusa, ili pak vozite magistralom, cesta pruža savršen užitak, kako za vozača, tako i za promatrača. 
 
 
Konfiguracija zavoja i savršena "morska" pozadina savršena su podloga za stvaranje kadrova kojima montaža i fotošopiranje nisu potrebni. Motorizirani turisti, bar oni na dva kotača, već su otkrili čari ovog mjesta, a sad je red i na one na četiri kotača. Kako je Mercedes doživio karlobaško okruženje, pogledajte u nastavku kroz promotivni video za novu A klasu.

Mercedes doveo novinare cijelog svijeta u Hrvatsku

I tu nije kraj. Mercedes je u Hrvatskoj već radio brojne promocije svojih proizvoda. Osim što je njihov CLS s kadrovima iz Hrvatske obišao svijet, upravo sada su brojni novinari iz cijelog svijeta stigli u Hrvatsku na poziv Mercedesa.

Ako ovih dana na priobalnim cestama u splitskoj regiji vidite mnogo novih A klasa, nemojte se začuditi. Gotovo 500 novinara stiglo je ovdje kako bi se upoznalo s novom A klasom, tržišno najznačajnijim Mercedesovim novitetom u ovoj godini.

  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara