Koenigsegg Regera: Švedski hibrid od 1.500 KS

Koenigsegg Regera: Švedski hibrid od 1.500 KS

 Foto: Koenigsegg, Youtube

U KOENIGSEGGU su toliko uvjereni u svoju superiornost da su spremni sa svima podijeliti svoja tehnološka znanja, i to bez fige u džepu.

Regera je najnoviji uradak kojim Koenigsegg otvara potpuno novu stranicu. Spoj luksuza i uglađenosti, uz status najbržeg na svijetu, osigurat će vlasnicima Regere nezaboravne trenutke u vožnji. Barem nekolicini jer je ovaj model limitirane naklade od 80 primjeraka. 

Posebna u svakom detalju, Regera se nameće dizajnom, luksuzom u kabini i naprednom tehnologijom. Imati na raspolaganju više od 1500 KS i 2000 Nm "nije lako", posebno kada ogromnoj snazi sučelite minimiziranu masu od 1.450 kg. 2.8 sekundi za print do 100 km/h i 20 sekundi za postizanje maksimalnih 400 km/h dobre su vrijednosti za orijentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, ovo je prvi potpuno robotizirani model na svijetu kod kojeg se svim otvorima upravlja automatski. Dovoljan je pritisak na tipku daljinskog upravljača i Regera će se poput transformera preoblikovati. 

Kako Regera izgleda u praksi mogao se osvjedočiti tzv. youtuber Shmee150, i to doslovno na osobnom automobilu osnivača kompanije, Christiana von Koenigsegga.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara