Više od mobilnog ureda: Ogromni Cadillac je dobio luksuz dostojan najboljih

Više od mobilnog ureda: Ogromni Cadillac je dobio luksuz dostojan najboljih
Foto: Cadillac

CADILLAC je sam po sebi sinonim luksuza na kotačima. Ovaj ide stepenicu više.

Cadillac je prije nešto više od mjesec dana predstavio novi Escalade, perjanicu SUV ponude. S 5,35 metara nudi sve čak i po američkim standardima, a nudi i ESV, poboljšanu izvedbu za najzahtjevnije. On je sa svojih 5,766 metara i razmakom između osovina od 3,40 metara pojava ravna nekretnini. A kad je već luksuz u pitanju, možete li zamisliti da u automobilu imate 26 zvučnika i OLED ekran od 38 inča?

Ako ni to nije dovoljno luksuzno za vas, Lexani Motorcars iz Kalifornije pustili su u prodaju luksuzno terensko vozilo koje će vjerojatno zadovoljiti apetit svih onih koji vole ogromne automobile.

>> Simbol je luksuza na američki način, a sada je dobio novo izdanje

Njegovo ime je Escalade Mobile Office i njime je Lexani pokazao da luksuzni SUV može pretvoriti u raskošnu krstaricu. Malo detalja je poznato o ovom automobilu, ali ako se nešto može zaključiti na osnovi fotografija koje su se pojavile na Instagramu, vrhunski luksuz je zagarantiran.

 
 
 
View this post on Instagram

Now accepting pre-orders on 2021 Escalade Mobile Offices ✈️⁣ ⁣ ⁣ Inquiries: info@lexanimotorcars.com

A post shared by Lexani Motorcars (@lexanimotorcars) on

Na fotografijama se vide prošivena kožna sjedala, koja su dio Lexani tradicije, i zvjezdani strop koji je svojvrsni zaštitni znak krstarica iz Rolls Roycea. Sjedala su sučeljena pa kabina i vizualno djeluje kao pokretni ured.

Što se tiče vanjskog izgleda, jasno je da je Lexani produžio vozilo kako bi osigurao visok standard komfora.

Iz Lexanija su priopćili da će vozilo stajati između 250.000 i 450.000 dolara, ovisno o kompleksnosti zahvata koje stranka bude zahtijevala.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara